Biblioteket lanserar Take away - Få låneböckerna ända hem till dörren!

För att minska risken för smittspridning av Coronaviruset och öka servicen erbjuder biblioteken i Sundsvall Take away med hemkörning av låneböcker till dig som är 70 plus eller i riskgrupp.

Allt du behöver är ett bibliotekskort. Vill du beställa en bokpåse ringer du 060 – 19 18 27.

Du väljer om du vill ha romaner, deckare, biografier, faktaböcker, serier och även hur många böcker du vill ha. Du kan låta personalen välja ut böcker åt dig eller så beställer du specifika titlar eller böcker från särskilda författare. Om du har reserverade böcker tar vi även med dessa i bokpåsen. Lånetiden är sex veckor.

Det spelar ingen roll om du bor i centrala Sundsvall i Norrhassel eller någon annanstans - vi kör hem bokpåsen till dig!

Söker du inspiration? Gå till denna sida.

Bibliotekspersonalen tipsar om böcker!