Translate

sv-se

Du är här:

Sök böcker, filmer, musik

Drop in & bokningsbara datorer

Drop in-datorer
På biblioteken i Kulturmagasinet och Kvissleby finns internetdatorer för snabbanvändning under 15 min. Dessa kan inte bokas i förväg. Logga in på drop in-datorerna med bibliotekskort och PIN-kod eller med personnummer och PIN-kod. Datorerna är anslutna till skrivare. 

Bokningsbara datorer
Biblioteken i Kulturmagasinet och Kvissleby är anslutna till ett bokningssystem för internetdatorer. Bokning sker på speciell bokningsdator på biblioteket eller via denna länk på plats i biblioteket. För att boka dator måste du ha bibliotekskort och PIN-kod. Datorerna är anslutna till skrivare. På övriga närbibliotek finns internetdatorer som bokas manuellt via bibliotekens personal.

  • Biblioteket i Kulturmagasinet har 7 internetdatorer som kan bokas max 180 min/dag.
  • Biblioteket i Kvissleby har 2 internetdatorer som kan bokas 60 min/dag.

Princh- bibliotekets utskriftsystem
Princh är bibliotekets utskriftssystem i Kulturmagasinet. Du kan enkelt och säkert betala med kreditkort för dina utskrifter. Giltiga kort är Visa, Mastercard och Maestro. Du kan även betala kontant vid bibliotekets lånedisk. Kostnad för svartvita utskrifter är 3 kronor per sida och färgutskrifter kostar 5 kronor per sida. Vill du veta mer? Princh instruktionsvideos och manualer.