E-ljudböcker

svenska svenska
Sök e-ljudböcker

E-ljudböcker E-ljudböcker

Lyssna på e-ljudböcker via appen Biblio
Du får låna upp till 5 e-ljudböcker under 28 dagar. Du kan lyssna på e-ljudböckerna på din smarta telefon eller din surfplatta.

För iPad/iPhone gäller:
Ladda ner appen Biblio i App store. Välj Sundsvalls bibliotek som ditt hembibliotek och logga därefter in med ditt lånekortsnummer och din pinkod. Nu kan du söka efter e-ljudböcker. Offline-läget väljer du om du vill lyssna på e-ljudboken utan uppkoppling.

För Android gäller:
Ladda ner appen Biblio i Google play. Välj Sundsvalls bibliotek som ditt hembibliotek och logga därefter in med ditt lånekortsnummer och din pinkod. Offline-läget väljer du om du vill lyssna på e-ljudboken utan uppkoppling.

För Pc/Mac gäller:
Du lyssnar strömmande på din dator och det kräver uppkoppling. E-ljudboken går inte att ladda ner. Sök böcker i sökrutan ovan och logga in med ditt lånekortsnummer/personummer och din pinkod för att lyssna.