Tjugo timmar med Martin / Alva Karlman ; [illustrationer: Margareta Nordqvist]

170647
Tjugo timmar med Martin / Alva Karlman ; [illustrationer: Margareta Nordqvist]
Loading...
Av: Karlman, Alva
Utgivningsår: 2005
Språk: Svenska
Medietyp: Bok
Förlag: Opal
Anmärkning:
Originalupplaga 2005
Inne: 0
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Martin går på fest hos sin tjej Emma. Hennes syster ska gifta sig och festen är en förberedelsefest för släkten. Martin känner sig utanför och den ende som bryr sig om honom är farfadern. När brudgummens lillebror, juridikstudenten Ludvig, dyker upp i sin Porsche blir allt om möjligt ännu värre.

Här finns titeln:

Loading...

Andra titlar av samma författare

155401
Författare Karlman, Alva

Liknande titlar

Om författaren

Karlman, Alva

Karlman, Alva (1943 - )

Alva Karlman är utbildad lärare och har som sådan arbetat med barn som haft läsproblem. Det var när hon arbetade med dessa barn som hon kände att det skulle vara roligt att skriva enkla men spännande berättelser också för dem – skrivit hade hon ju gjort sedan hon var liten. Numera bor hon i Uppsala och hon har även arbetat med kurser för vuxna.

Reservera en bok

Så här reserverar du:
1. Klicka på knappen Reservera, eller knappen Logga in för att reservera titeln. Om du inte redan är inloggad måste du logga in för att kunna genomföra reservationen och sedan klicka på knappen Reservera.
2. Välj vilket bibliotek du vill hämta boken på. Har du ett förvalt hämtställe behöver du inte göra ett aktivt val. Förvalt hämtställe går att välja under ”mina uppgifter”. Om du bara vill stå i kö på boken under en viss period kan du justera perioden via datumväljaren.
3. Klicka på OK. När din bok är klar att hämta får du ett meddelande via e-post, brev eller SMS

Språk

Sök vidare

Författare