Translate

sv-se
  • Logga in på hänglåset längst upp till höger för att ladda ner e-media.
298394
E-bok:Ända in i märgen [Elektronisk resurs] : en sann berättelse om en bruten nacke : ett liv i spillror och vägen tillbaka / av Annika Taesler.:2016. Ända in i märgen [Elektronisk resurs] : en sann berättelse om en bruten nacke : ett liv i spillror och vägen tillbaka / av Annika Taesler.
Omslagsbild
Av: Taesler, Annika
Språk: Svenska
Hylla: Lz Taesler, Annika/DR
Medietyp: E-bok
Förlag: Bookmark :Elib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Tryckt utgåva: ISBN 978-91-88345-02-8.
Titel från e-bok.
Text
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Fler utgåvor/delar:
Bok:Ända in i märgen:2016
E-ljudbok:Ända in i märgen:2016
Innehållsbeskrivning
Under en ridtur faller Annika av hästen och vaknar ett par veckor senare upp på intensiven. Hon är totalförlamad, något hon kommer att förbli resten av livet, utan egen förmåga att andas och utan att kunna tala. En sann berättelse om att drabbas av det som många betraktar som sin allra värsta mardröm, om kampen för att förlika sig med ödet och om att ta makten över en kropp som helt slutat lyda.

Om författaren

Hittade ingen författarinformation.

Reservera

Klicka på Reservera för att ställa dig i kö på sådant som är utlånat eller för att beställa sådant som finns inne. När det du reserverat finns att låna får du en avisering via brev, e-post eller SMS.