• Logga in för att låna
308679
Konsten att städa [Elektronisk resurs] : [förenkla ditt liv med ett organiserat hem] / Marie Kondo ; översättning av Björn Mattsson.
Loading...
Av: Kondo, Marie
Utgivningsår: 2017.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Pagina :Elib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Originaltitel: The life-changing magic of tidying up
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Fler utgåvor/delar:
Bok:Konsten att städa:2016
Bok:Konsten att städa:2017:[Pocketutg.].
Inne: 0
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Konsten att städa - en internationell bestseller. Gör så här så kommer du att leva resten av ditt liv i ett rent och städat hem. Marie Kondos metod är lika enkel som effektiv: en gång rent aldrig ostädat . Låter det som en utopi? Då ska du läsa den här boken! Du måste börja med att rensa ut och kassera. Sen ska du organisera dina utrymmen för vardagsliv och förvaring. Noggrant. In i minsta detalj. Gå igenom varje rum och byrålåda. Känn hur du tar initiativ över varje yta i ditt hem. Du kommer aldrig att återgå till den gamla röran. Marie Kondos metod är inte bara en praktisk guide för att sortera, organisera, förvara och kassera dina prylar. Den kommer att förändra ditt förhållningssätt till vardagen. Organiserad städning kommer att ändra ditt sätt att tänka och därmed förändra ditt liv. Marie Kondo är en japansk småföretagare i Tokyo. Hon hjälper sina kunder att förvandla de stökigaste lägenheter till oaser för att finna ro och inspiration. Pressröster om Konsten att städa "Marie Kondo lägger fram sitt städmanifest som en Zenläromästare. Hon är både uppmanande och besjälad." The New York Times "Som en ångrande överflödskonsument får du under läsningen en skinande glimt av en inre frihet. Kanske minns du lägenhetsstylistens nervösa blick? Men samtidigt inser du nu att du håller på att återerövra livets storhet." The Atlantic "Kondo frågar dig utmanande: finns det verkligen någon mening med alla dina saker? Driver de dig framåt, eller håller de dig kvar i det förflutna?" USA Today/Innehållsbeskrivning från Elib.

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

353659
Av: Byström, Elisabeth
319669
Av: Magnusson, Margareta
267552
Av: Wilén, Bodil
266313
Av: Häglund, Kjell
332242
Av: Lebsund, Pia
277780
Av: Wirsén, Stina
312478
Av: Salmson, Jo
277479
Av: Bergström, Eva
262936
Av: Wolde, Gunilla
275327
Av: Svanå, Anna-Carin
275661
Av: Bosson Rydell, Marie
298270
Av: Wolde, Gunilla
285634
Av: Lilleste, Lena

Om författaren

Hittade ingen författarinformation.

Reservera en bok

Så här reserverar du:
1. Klicka på knappen Reservera, eller knappen Logga in för att reservera titeln. Om du inte redan är inloggad måste du logga in för att kunna genomföra reservationen och sedan klicka på knappen Reservera.
2. Välj vilket bibliotek du vill hämta boken på.
3. Klicka på OK. När din bok är klar att hämta får du ett meddelande via e-post, brev eller SMS

Förvald hämtenhet avstängd under sommaren.
Det beror på att vi har många sommarstängda närbibliotek och har vi den funktionen på så hamnar många reservationer på bibliotek  som är stängda hela sommaren. Kulturmagasinet är vikarierande hämtenhet för de sommarstängda biblioteken och för att de reserverade böckerna ska komma till rätt bibliotek så är vi tvungna att stänga av funktionen denna period. Vi kommer att slå på den igen när biblioteken öppnar i slutet av augusti. Till dess så får alla välja hämtenhet manuellt vid reservationer.

Språk

Sök vidare