310201
Truck stop [Elektronisk resurs] / av David Ericsson.
Loading...
Av: Ericsson, David
Utgivningsår: [2017?].
Språk: Svenska
Medietyp: E-ljudbok
Förlag: Saga Egmont ;Elib [distributör]
Anmärkning:
E-ljudbok (strömmande)
Titel från e-ljudbok.
Speltid: 5 tim., 25 min.
Inläsare: Frederick Halbout.
Ljud
Fler utgåvor/delar:
Inne: 0
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Berättelser från långtradarchaufförernas liv och en blick ut över dagens Sverige. Det är ett glest industriland som träder fram, men också oväntade möten mellan människor där hoppet och kärleken kan växa. Som mellan kvinnan och mannen hon träffar på en nakenstrand, eller hos chauffören som är på en dygnslång körning från Umeå för att möta någon i Köpenhamn. En samling noveller med ögonblick av liv fångade i flykten. David Ericsson är född 1958 och bosatt i Stockholm. Han frilansar som journalist och skriver reportage, krönikor och recensioner i tidningar som DN, LO tidningen, Situation Stockholm, Ordfront Magasin med flera. Han har arbetat som långtradarchaufför i över tjugo år, och härifrån kommer inspirationen till många av hans berättelser. "Det finns sidor och stunder då David Ericsson är som den svenska landsvägens Leonard Cohen." Carl Erland Andersson, Kvällsposten./Innehållsbeskrivning från Elib.

Andra titlar av samma författare

265114
Författare Ericsson, David
306916
Författare Ericsson, David
309401
Författare Ericsson, David
310142
Författare Ericsson, David
352652
Författare Ericsson, David

Liknande titlar

309401
Författare Ericsson, David
322600
Författare Mattsson, Håkan

Om författaren

Ericsson, David
Foto: Ulla Montan

Ericsson, David (1958 - )

David Ericsson är långtradarchaufför sedan drygt tjugo år och har medverkat som frilansskribent i tidningen Transportarbetaren. Han har också gått skrivarkurs på Biskops-Arnö. 2008 belönades David Ericsson med LO:s kulturpris. Han debuterade 1999 med den kritikerrosade novellsamlingen "Truck stop". Flera av berättelserna är en sorts personliga "

Reservera en bok

Så här reserverar du:
1. Klicka på knappen Reservera, eller knappen Logga in för att reservera titeln. Om du inte redan är inloggad måste du logga in för att kunna genomföra reservationen och sedan klicka på knappen Reservera.
2. Välj vilket bibliotek du vill hämta boken på.
3. Klicka på OK. När din bok är klar att hämta får du ett meddelande via e-post, brev eller SMS

Språk

Sök vidare