• Logga in för att låna
331901
Passionen att måla [Elektronisk resurs] : min väg till målningar i figurativ stil & oljemålning i skikt.
Loading...
Av: Järvklo, Ann-Louise
Utgivningsår: 2018.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Ann-Louise Järvklo ;Elib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Inne: 0
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Bokens namn som delvis är Passionen att måla visar på ett stort intresse att måla och skapa bilder. Mitt intresse för den traditionella tekniken i oljemåleri kom i samband med studier på konstskola. Jag ville veta hur det gick till att måla med den teknik som visas i måleri från företrädesvis renässans och barocktiden. Under studierna utökades mitt intresse till att praktisera speciellt oljemåleriet, att förstå och kunna lösa de problem som uppstod i processen med att färdigställa en målning i olja. I den här boken berättar jag om min väg till kunskap i oljemåleri genom utbildning på konstskolor, högskolor och i arbete med dekorationsmålning som egenföretagare. Man får ta del av händelser där målandet varit det centrala på skolor och utställningar. Idéer till teman för motiv till målningar och en del händelser i samband med utställningar delges också. Bilder på mina målningar ger en mängd exempel på hur man kan praktisera målandet. Ett avsnitt behandlar den teknik jag använt mig av som jag upplever fungerar. Boken ger också några tipps som är bra att komma ihåg då man praktiserar oljemåleri. Med kunskap om teknik blir det roligare att måla, då man når resultat och tekniskt sätt kan få kontroll över det man vill få fram. Hoppas att texten kan vara till glädje och kanske klargöra ett sätt att använda oljemålning som teknik./Innehållsbeskrivning från Elib.

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

324319
Av: Gerdin, Valdemar
315037
324962
Av: Waldenström, Lars
308134
Av: Abramovic, Marina
312547
Av: Andersson, Lena
312307
258214
Av: Gyllenstierna, Tove
258213
Av: Gyllenstierna, Tove
258128
Av: Jordahl, Anneli
265882
Av: Nordin, Alice
314406
Av: Andersson, Karin Mamma
259950
Av: Loewe, Peter
260366
Av: Rydberg, Viktor
264006
Av: Holger, Lena
263153
Av: Östberg, Ragnar
266271
Av: Wahlberg, Thomas
268222
Av: Wahlberg, Thomas
297063
Av: Järnefors, Eva Brita
302358
Av: Ojanen, Jakob
302367
Av: Billgren, Helene

Om författaren

Hittade ingen författarinformation.

Reservera en bok

Så här reserverar du:
1. Klicka på knappen Reservera, eller knappen Logga in för att reservera titeln. Om du inte redan är inloggad måste du logga in för att kunna genomföra reservationen och sedan klicka på knappen Reservera.
2. Välj vilket bibliotek du vill hämta boken på.
3. Klicka på OK. När din bok är klar att hämta får du ett meddelande via e-post, brev eller SMS

Förvald hämtenhet avstängd under sommaren.
Det beror på att vi har många sommarstängda närbibliotek och har vi den funktionen på så hamnar många reservationer på bibliotek  som är stängda hela sommaren. Kulturmagasinet är vikarierande hämtenhet för de sommarstängda biblioteken och för att de reserverade böckerna ska komma till rätt bibliotek så är vi tvungna att stänga av funktionen denna period. Vi kommer att slå på den igen när biblioteken öppnar i slutet av augusti. Till dess så får alla välja hämtenhet manuellt vid reservationer.

Språk