Kvinnorna som format vår värld : och deras kopplingar till varandra / Kate Hodges ; illustrationer av Sarah Papworth ; översättning av Emeli André.

333987
Kvinnorna som format vår värld : och deras kopplingar till varandra / Kate Hodges ; illustrationer av Sarah Papworth ; översättning av Emeli André.
Loading...
Av: Hodges, Kate
Utgivningsår: 2018.
Språk: Svenska
Medietyp: Bok
Förlag: Lind & Co
Originaltitel: I know a woman
Omfång: 186 s. : ill.
Inne: 0
Antal reservationer: 1
Innehållsbeskrivning
En bok om 84 kvinnor som gjort ett avtryck i historien, och hur de har inspirerats av och påverkat varandra. I illustration och text får läsaren bland annat möta Marie Curie, Greta Garbo, Patti Smith, Simone de Beauvoir, Beyoncé och Michelle Obama. Genom att berätta om dessa kvinnors levnadshistorier och bedrifter avslöjar författaren ett fascinerande nätverk mellan olika kvinnor som hjälpt varandra att utvecklas och våga pröva nya saker.

Här finns titeln:

Loading...

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

329945
Författare Lee, Mackenzi
212536
Författare Siljeholm, Ulla
297030
Författare Lindgren, Anne-Marie
387799
Författare Gyllenberg, Eva-Karin
282292
Författare Gammel, Moa
339141
381791
Författare Kankimäki, Mia
353595
Författare Woodward, Kay
148017
Författare Ambjörnsson, Gunila
152671
Författare Edholm, Isa

Om författaren

Hittade ingen författarinformation.

Reservera en bok

Så här reserverar du:
1. Klicka på knappen Reservera, eller knappen Logga in för att reservera titeln. Om du inte redan är inloggad måste du logga in för att kunna genomföra reservationen och sedan klicka på knappen Reservera.
2. Välj vilket bibliotek du vill hämta boken på. Har du ett förvalt hämtställe behöver du inte göra ett aktivt val. Förvalt hämtställe går att välja under ”mina uppgifter”. Om du bara vill stå i kö på boken under en viss period kan du justera perioden via datumväljaren.
3. Klicka på OK. När din bok är klar att hämta får du ett meddelande via e-post, brev eller SMS

Språk