Translate

sv-se
  • Logga in på hänglåset längst upp till höger för att ladda ner e-media.
339865
E-ljudbok:Kvinnor, vin och vänner [Elektronisk resurs] / Annika Bengtsson.:2018. Kvinnor, vin och vänner [Elektronisk resurs] / Annika Bengtsson.
Omslagsbild
Av: Bengtsson, Annika
Språk: Svenska
Hylla: Hc/DR
Medietyp: E-ljudbok
Förlag: Saga EgmontElib [distributör]
Anmärkning:
E-ljudbok (strömmande)
Titel från e-ljudbok.
Ljud
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Fler utgåvor/delar:
E-bok:Kvinnor, vin och vänner:2016
Innehållsbeskrivning
En bloggkurs på Fridhems folkhögskola ute på den skånska landsbygden samlar tre kvinnor, med tre vitt skilda liv, på en och samma plats under fem dagar. Det är sommar och för vissa i kursen är det en chans för semester. För andra är det en chans att uppfylla en dröm. Carina, vars anmälan var ett infall, ångrar sig direkt. Hon är ju inte ens intresserad av att blogga, och redan efter en halv dag är hon redo att packa väskorna. Caroline är där på inrådan av sin make, som hoppas att kursen ska ge henne en möjlighet att fly från den tragiska händelse som ständigt jagar hennes samvete. Boel, som nyligen skilt sig, anmälde sig till kursen med en väninna för att spendera lite tid ihop. Väninnan fann dock snart någon annan att spendera sin tid med, istället för att umgås med Boel åkte hon till Italien med en ny karl. De omtumlande dagarna och kvällarna på folkhögskolan fylls av vin och prat om böcker, kärleken, och livet. Och vem vet, kanske finner någon av dem kärleken igen? Annika Bengtsson är en osedvanligt produktiv författare. Hennes romaner är hyllade och hon har gjort sig speciellt känd för sina starka och modiga kvinnliga huvudkaraktärer./Innehållsbeskrivning från Elib.

Om författaren

Bengtsson, Annika
Foto: Ola Eriksson / Forflex

Bengtsson, Annika (1957 - )

Den svenska författaren och journalisten Annika Bengtsson arbetar på Hallands-Posten. Hon skriver kåserier och krönikor och recenserar litteratur, främst inom deckargenren. Hon är också förläggare på förlaget Grim. Annika Bengtsson började sin skrivarkarriär i tidig ålder och redan som 14-åring skickade hon sin första roman till ett förlag, men

Reservera

Klicka på Reservera för att ställa dig i kö på sådant som är utlånat eller för att beställa sådant som finns inne. När det du reserverat finns att låna får du en avisering via brev, e-post eller SMS.