Translate

sv-se
  • Logga in på hänglåset längst upp till höger för att ladda ner e-media.
345664
E-ljudbok:Mord i det förflutna [Elektronisk resurs] : kriminalroman / av Annika Duvert.:[2019?]. Mord i det förflutna [Elektronisk resurs] : kriminalroman / av Annika Duvert.
Omslagsbild
Av: Duvert, Annika, 1968-
Språk: Svenska
Hylla: Hc/DR
Medietyp: E-ljudbok
Förlag: Saga
Anmärkning:
E-ljudbok (strömmande)
10 tim., 21 min.
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Fler utgåvor/delar:
E-bok:Mord i det förflutna:2018
Innehållsbeskrivning
Kriminalinspektör Alexandra Steen har fått ännu ett svårlöst fall. En gång för längesedan lovade fyra små flickor varandra att aldrig avslöja en hemlighet. En av flickorna hittas våldtagen och mördad. Trettiotvå år senare hittas en kvinna död i Märsta. Vad är det för hemlighet kvinnans två väninnor döljer? Samtidigt får polisen in rapporter om en pedofil som härjar. Trots att flera barn blivit utsatta kan ingen av dem ge en beskrivning av förövaren. När en av de två väninnorna hittas död bestämmer sig tillslut den kvarvarande väninnan att berätta en historia för Alexandra. En helt otrolig historia. Annika Duvert är en svensk kriminalromanförfattare. "Mord i det förflutna" är hennes tredje bok. [Elib].

Om författaren

Hittade ingen författarinformation.

Reservera

Klicka på Reservera för att ställa dig i kö på sådant som är utlånat eller för att beställa sådant som finns inne. När det du reserverat finns att låna får du en avisering via brev, e-post eller SMS.