Dorei [Elektronisk resurs] / Karolina Bjällerstedt Mickos.

346393
Dorei [Elektronisk resurs] / Karolina Bjällerstedt Mickos.
Loading...
Av: Bjällerstedt Mickos, Karolina
Utgivningsår: 2019.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Fafner FörlagElib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Inne: 0
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Larona kämpar förtvivlat för att återupprätta det fallna Storriket, och när hela Norrstad står i lågor inser hon att den nyfödda kronprinsessan Berilen måste föras i säkerhet. Uppdraget går till Dorei, en ung kvinna med ovanliga krafter. Som skydd får hon med sig soldaten Turq, duvpojken Gambor och den mystiske Sagern. Men det är onda tider. I skogen dånar trummor. Ryktet går om en hemlig sekt, de fruktade gnistbärarna. De sägs ägna sig åt blodsriter och leds av en man vid namn Mantor. Dorei och hennes sällskap ger sig ut på en resa som blir farligare och mer fantastisk än vad någon kunnat föreställa sig. Karolina Bjällerstedt Mickos bor i Järfälla och arbetar som kommunikatör. Dorei är tredje och sista boken i hennes sällsamma fantasyserie Till Esperani. "Det är tur att vi har författare som Karolina Bjällerstedt Mickos, författare som vågar blanda ingredienserna på ett lite annat vis och vågar baka en annorlunda, men dock minst lika läcker kaka." - Ben Roimola, Enhörningen/Innehållsbeskrivning från Elib.

Andra titlar av samma författare

368244
Författare Bjällerstedt Mickos, Karolina
345966
Författare Bjällerstedt Mickos, Karolina
330372
Författare Bjällerstedt Mickos, Karolina

Liknande titlar

Om författaren

Bjällerstedt Mickos, Karolina

Bjällerstedt Mickos, Karolina (1968 - )

Karolina Bjällerstedt Mickos är född i Järfälla, Stockholm där hon fortfarande bor. Hon har arbetat som informatör och administrativ assistent i Viksjö församling. Hon har också varit journalist, bl.a. på Järfälla Tidning. Karolina tycker mycket om klassisk musik och spelar själv på amatörnivå. Att skriva har alltid varit en av hennes passione

Reservera en bok

Så här reserverar du:
1. Klicka på knappen Reservera, eller knappen Logga in för att reservera titeln. Om du inte redan är inloggad måste du logga in för att kunna genomföra reservationen och sedan klicka på knappen Reservera.
2. Välj vilket bibliotek du vill hämta boken på. Har du ett förvalt hämtställe behöver du inte göra ett aktivt val. Förvalt hämtställe går att välja under ”mina uppgifter”. Om du bara vill stå i kö på boken under en viss period kan du justera perioden via datumväljaren.
3. Klicka på OK. När din bok är klar att hämta får du ett meddelande via e-post, brev eller SMS

Språk

Sök vidare

Ämnesord