350035
Picknick vid vägkanten / Arkadij & Boris Strugatskij ; översättning: Ola Wallin.
Loading...
Av: Strugatskij, Arkadij
Utgivningsår: 2019
Språk: Svenska
Medietyp: Bok
Förlag: Ersatz
Anmärkning:
Första svenska upplaga 1978. Första upplaga i denna version 2019.
Originaltitel: Piknik na obotjine
Fler utgåvor/delar:
Bok:Picknick vid vägkanten:1978
Inne: 0
Antal reservationer: 1
Innehållsbeskrivning
Red Schuhart, en alkoholiserad, förtvivlad ung man i en gruvstad i Kanada, är besatt av Zonen, en gåtfull plats i stadens utkant där utomjordingar nyligen varit på besök och lämnat kvar föremål med utomvärldsliga egenskaper. De betingar ett högt pris på svarta marknaden och för att de inte ska hamna i orätta händer har militären spärrat av Zonen. Red trotsar förbudet och farorna och smyger sig in för att hämta det eftertraktade godset.

Här finns titeln:

Loading...

Andra titlar av samma författare

56427
Av: Strugatskij, Arkadij
51568
Av: Strugatskij, Arkadij
15956
Av: Strugatskij, Arkadij

Liknande titlar

Om författaren

Strugatskij, Arkadij

Strugatskij, Arkadij (1925 - 1991)

Arkadij och Boris Strugatskij var ryska författare och bröder. Arkadij föddes i den georgiska staden Batumi, Boris i Leningrad (numera S:t Petersburg), dit familjen hade flyttat i slutet av 1920-talet. Modern var lärarinna och fadern, av judiskt ursprung, aktiv medlem i kommunistpartiet. Han dog av svält under tyskarnas belägring av Leningrad 1942,

Reservera en bok

Så här reserverar du:
1. Klicka på knappen Reservera, eller knappen Logga in för att reservera titeln. Om du inte redan är inloggad måste du logga in för att kunna genomföra reservationen och sedan klicka på knappen Reservera.
2. Välj vilket bibliotek du vill hämta boken på.
3. Klicka på OK. När din bok är klar att hämta får du ett meddelande via e-post, brev eller SMS

Förvald hämtenhet avstängd under sommaren.
Det beror på att vi har många sommarstängda närbibliotek och har vi den funktionen på så hamnar många reservationer på bibliotek  som är stängda hela sommaren. Kulturmagasinet är vikarierande hämtenhet för de sommarstängda biblioteken och för att de reserverade böckerna ska komma till rätt bibliotek så är vi tvungna att stänga av funktionen denna period. Vi kommer att slå på den igen när biblioteken öppnar i slutet av augusti. Till dess så får alla välja hämtenhet manuellt vid reservationer.

Språk

Sök vidare