350457
Ungdom utan Gud / Ödön von Horváth ; översättning av Gustav Sjöberg.
Loading...
Av: Horváth, Ödön von
Utgivningsår: 2014
Språk: Svenska
Medietyp: Bok
Förlag: h:ström
Anmärkning:
Första svenska upplaga 2014.
Originaltitel: Jugend ohne Gott
Inne: 1
Antal reservationer: 0

Här finns titeln:

Loading...

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

Om författaren

Horváth, Ödön von

Horváth, Ödön von (1901 - 1938)

Dramatikern och författaren Edmund Josef von Horváth föddes i handels- och industristaden Sankt Veit am Flaum, i dåtidens kejsardöme Österrike-Ungern. Nu heter staden Rijeka och tillhör Kroatien. Horváth föredrog den ungerska versionen av sitt namn och är känd under namnet Ödön von Horváth. Han var äldsta sonen till diplomaten Edmund Josef Horváth

Reservera en bok

Så här reserverar du:
1. Klicka på knappen Reservera, eller knappen Logga in för att reservera titeln. Om du inte redan är inloggad måste du logga in för att kunna genomföra reservationen och sedan klicka på knappen Reservera.
2. Välj vilket bibliotek du vill hämta boken på.
3. Klicka på OK. När din bok är klar att hämta får du ett meddelande via e-post, brev eller SMS

Förvald hämtenhet avstängd under sommaren.
Det beror på att vi har många sommarstängda närbibliotek och har vi den funktionen på så hamnar många reservationer på bibliotek  som är stängda hela sommaren. Kulturmagasinet är vikarierande hämtenhet för de sommarstängda biblioteken och för att de reserverade böckerna ska komma till rätt bibliotek så är vi tvungna att stänga av funktionen denna period. Vi kommer att slå på den igen när biblioteken öppnar i slutet av augusti. Till dess så får alla välja hämtenhet manuellt vid reservationer.

Språk

Sök vidare