• Logga in för att låna
351065
Malvinas [Elektronisk resurs] : von Spees hemlighet.
Loading...
Av: Jonermark, Claes
Utgivningsår: 2019.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Books on Demand
Anmärkning:
E-bok.
Omfång: 410 s.
Inne: 0
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Erik von Bergius har just startat studierna på Linnè universitetet i Växjö, när han dras in i en serie dramatiska händelser med koppling till hans egen familj och dess roll i en rad historiska händelser. Efter hand knyts allt samman kring Falklandöarna / Malvinas och till sist måste sanningen komma fram. Handlingen utspelas både i nutid och vid en rad historiska händelser, spridda över flera kontinenter. [Elib].

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

Om författaren

Hittade ingen författarinformation.

Reservera en bok

Så här reserverar du:
1. Klicka på knappen Reservera, eller knappen Logga in för att reservera titeln. Om du inte redan är inloggad måste du logga in för att kunna genomföra reservationen och sedan klicka på knappen Reservera.
2. Välj vilket bibliotek du vill hämta boken på.
3. Klicka på OK. När din bok är klar att hämta får du ett meddelande via e-post, brev eller SMS

Förvald hämtenhet avstängd under sommaren.
Det beror på att vi har många sommarstängda närbibliotek och har vi den funktionen på så hamnar många reservationer på bibliotek  som är stängda hela sommaren. Kulturmagasinet är vikarierande hämtenhet för de sommarstängda biblioteken och för att de reserverade böckerna ska komma till rätt bibliotek så är vi tvungna att stänga av funktionen denna period. Vi kommer att slå på den igen när biblioteken öppnar i slutet av augusti. Till dess så får alla välja hämtenhet manuellt vid reservationer.

Språk

Sök vidare