357003
Den enda utvägen [Elektronisk resurs] / Annika Bengtsson.
Loading...
Av: Bengtsson, Annika
Utgivningsår: 2019.
Språk: Svenska
Medietyp: E-ljudbok
Förlag: Saga EgmontElib [distributör]
Anmärkning:
E-ljudbok (strömmande)
Titel från e-ljudbok.
Ljud
Fler utgåvor/delar:
Inne: 0
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Det är den torraste sommaren på hundra år när Annie och Håkan tillsammans flyttar till ett gammalt hus i utkanten av byn. De får hyra det av en man som nu flyttat till ett äldreboende. Men redan första dagen förvandlas drömmen om en idyllisk tillvaro till en mardröm. I sovrummet står ett meddelande på väggen: "Försvinn annars ska ni döden dö". Hotet följs upp av fler incidenter och stämningen trappas upp. Misstankarna faller på närmsta grannen Inga-Lena som desperat försöker skydda huset. Och nog verkar det som att saker döljs under ytan som hon absolut inte vill att någon ska få reda på. Men vad är det egentligen som är så hemligt att Annie och Håkan hotas till livet? Annika Bengtsson är en svensk författare. Hennes romaner är hyllade och hon har gjort sig speciellt känd för sina starka och modiga kvinnliga huvudkaraktärer./Innehållsbeskrivning från Elib.

Andra titlar av samma författare

349167
Författare Bengtsson, Annika
351316
Författare Bengtsson, Annika
353593
Författare Bengtsson, Annika
339865
Författare Bengtsson, Annika
357502
Författare Bengtsson, Annika

Liknande titlar

Om författaren

Bengtsson, Annika
Foto: Ola Erikson / Forflex (2019)

Bengtsson, Annika (1957 - )

Den svenska författaren och journalisten Annika Bengtsson arbetar på Hallands-Posten. Hon skriver kåserier och krönikor och recenserar litteratur, främst inom deckargenren. Hon är också förläggare på förlaget Grim. Annika Bengtsson började sin skrivarkarriär i tidig ålder och redan som 14-åring skickade hon sin första roman till ett förlag, men

Reservera en bok

Så här reserverar du:
1. Klicka på knappen Reservera, eller knappen Logga in för att reservera titeln. Om du inte redan är inloggad måste du logga in för att kunna genomföra reservationen och sedan klicka på knappen Reservera.
2. Välj vilket bibliotek du vill hämta boken på.
3. Klicka på OK. När din bok är klar att hämta får du ett meddelande via e-post, brev eller SMS

Språk

Sök vidare