357320
Likgiltig död [Elektronisk resurs] / Bengt Håkansson.
Loading...
Av: Håkansson, Bengt
Utgivningsår: 2019.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Saga EgmontElib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Inne: 0
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
I det stora, semestertomma höghuset lyser endast ett fönster, och där inne är en man och en kvinna. Mannens ena hand tar plötsligt tag i kvinnans ansikte, och den andra slingrar sig in i hennes hår och han kysser henne hårt och länge. Hans häftighet överrumplar henne först, men det är också en triumf i hennes värld. Hon njuter av att han vill ha henne så intensivt, och segerkänslan får hennes hjärta att slå ännu hårdare. Men nu måste hon ha luft. På en gång. Med lättnad kände hon att hans grepp om henne slappnade, men innan hon hann dra det första befriande andetaget pressar han ner hennes huvud under vattenytan. Ett mord begås denna natt. Bengt Håkansson var en svensk författare./Innehållsbeskrivning från Elib.

Andra titlar av samma författare

354703
Författare Håkansson, Bengt
357876
Författare Håkansson, Bengt

Liknande titlar

Om författaren

Håkansson, Bengt

Håkansson, Bengt (1918 - 1985)

Om författaren Bengt Håkansson är mycket lite känt. Han föddes i Danderyd och lär ha varit bosatt i Stockholmstrakten under merparten av sitt liv. Hans far var redaktör, men själv tog han en ingenjörsexamen 1939. Han kom dock ändå att följa i faderns fotspår: under många år var hans anställd vid Kungliga Vattenfallsstyrelsens presstjänst. Håkansson

Reservera en bok

Så här reserverar du:
1. Klicka på knappen Reservera, eller knappen Logga in för att reservera titeln. Om du inte redan är inloggad måste du logga in för att kunna genomföra reservationen och sedan klicka på knappen Reservera.
2. Välj vilket bibliotek du vill hämta boken på.
3. Klicka på OK. När din bok är klar att hämta får du ett meddelande via e-post, brev eller SMS

Språk

Sök vidare

Författare