357328
Vändjärnsmordet [Elektronisk resurs] : detektivroman / av August Jansson.
Loading...
Av: Jansson, August, 1865-1942.
Utgivningsår: 2019.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Saga EgmontElib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Inne: 0
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
En morgon i juli cyklar vännerna Mark Rone och ingenjör Tore Waller längs en landsväg. När de under en kort paus hör en smäll och ett plask drar de den felaktiga slutsatsen att någon i närheten tar sig ett morgondopp. En stund senare hittar de en avliden repslagare, och hans död tycks långt ifrån naturlig. Med hjälp av sina ingenjörskunskaper, och en knivskarp observationsförmåga, finner Waller mängder med ledtrådar innan polisen ens kommit till platsen. Och när lagens långa arm väl är framme visar det sig att Waller ser saker som polisen helt missar. Men vem är det egentligen som har mördat repslagaren? Kan det rentav ha varit någon han kände? "Vändjärnsmordet" är en spännande mordgåta som utspelar sig i trettiotalets mellansvenska landsbygd. August Jansson (1865-1942) var en svensk författare och ingenjör. Han sägs ha ägt ett av världens största privata deckarbibliotek./Innehållsbeskrivning från Elib.

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

Om författaren

Jansson, August

Jansson, August (1865 - 1942)

Svensk ingenjör, född i Stockholm som son till fabrikör John Jansson och dennes hustru Lotten Fridholm. Om August Janssons tidiga år är inget känt, men han var som vuxen en respekterad yrkesman, anställd på Liljeholmens Stubinfabrik m.fl. industrier. Han var dessutom expert på (och samlare av) räknemaskiner; under åren 1908–22 arbetade han som kons

Reservera en bok

Så här reserverar du:
1. Klicka på knappen Reservera, eller knappen Logga in för att reservera titeln. Om du inte redan är inloggad måste du logga in för att kunna genomföra reservationen och sedan klicka på knappen Reservera.
2. Välj vilket bibliotek du vill hämta boken på.
3. Klicka på OK. När din bok är klar att hämta får du ett meddelande via e-post, brev eller SMS

Språk

Sök vidare

Författare