Café Västernorrland : recept & guide till 30 caféer / Kristina Söderström.

372697
Café Västernorrland : recept & guide till 30 caféer / Kristina Söderström.
Loading...
Av: Söderström, Kristina, 1973-
Utgivningsår: [2020].
Språk: Svenska
Medietyp: Bok
Förlag: Isaberg förlag
Anmärkning:
Kolofon: "Caféserien".
Omfång: 192 sidor : illustrationer ; 27 cm
Inne: 7
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Caf$SS/e Västernorrland tar dig med till ett storslaget, vackert län med berg, skogar, sjöar och hav och ger dig en guidad tur till de allra bästa, mysigaste och mest speciella caf$SS/eerna. Kanske blir ditt nya favoritcaf$SS/e vackra Orangeriet, med en balkong som överblickar Stora Torget i Sundsvall? Kanske faller du pladask för det fantastiska tårtcaf$SS/et Det Goda Bruket i Matfors med sin coola industristil, eller så blir din självklara favorit den ombonade, mysiga salladsbaren Lunch Lådan i Timrå. Oavsett ger dig Caf$SS/e Västernorrland en unik inblick i kulisserna på både kända och mer okända caf$SS/eer, och det bästa av allt: varje caf$SS/e delar frikostigt med sig av ett originalrecept ur sitt sortiment, så att du kan uppleva smakerna igen, närhelst du vill!.
Café Västernorrland tar dig med till ett storslaget, vackert län med berg, skogar, sjöar och hav och ger dig en guidad tur till de allra bästa, mysigaste och mest speciella caféerna. Kanske blir ditt nya favoritcafé vackra Orangeriet, med en balkong som överblickar Stora Torget i Sundsvall? Kanske faller du pladask för det fantastiska tårtcafét Det Goda Bruket i Matfors med sin coola industristil, eller så blir din självklara favorit den ombonade, mysiga salladsbaren Lunch Lådan i Timrå. Oavsett ger dig Café Västernorrland en unik inblick i kulisserna på både kända och mer okända caféer, och det bästa av allt: varje café delar frikostigt med sig av ett originalrecept ur sitt sortiment, så att du kan uppleva smakerna igen, närhelst du vill!.
Caf$SSSSSSSS/e Västernorrland tar dig med till ett storslaget, vackert län med berg, skogar, sjöar och hav och ger dig en guidad tur till de allra bästa, mysigaste och mest speciella caf$SSSSSSSS/eerna. Kanske blir ditt nya favoritcaf$SSSSSSSS/e vackra Orangeriet, med en balkong som överblickar Stora Torget i Sundsvall? Kanske faller du pladask för det fantastiska tårtcaf$SSSSSSSS/et Det Goda Bruket i Matfors med sin coola industristil, eller så blir din självklara favorit den ombonade, mysiga salladsbaren Lunch Lådan i Timrå. Oavsett ger dig Caf$SSSSSSSS/e Västernorrland en unik inblick i kulisserna på både kända och mer okända caf$SSSSSSSS/eer, och det bästa av allt: varje caf$SSSSSSSS/e delar frikostigt med sig av ett originalrecept ur sitt sortiment, så att du kan uppleva smakerna igen, närhelst du vill!.

Här finns titeln:

Loading...

Andra titlar av samma författare

487626
Författare Söderström, Kristina

Liknande titlar

Om författaren

Hittade ingen författarinformation.

Språk