Flash Boys [Elektronisk resurs] : uppror på Wall Street.

373250
Flash Boys [Elektronisk resurs] : uppror på Wall Street.
Loading...
Av: Lewis, Michael
Utgivningsår: 2016.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Modernista
Anmärkning:
E-bok.
EPUB.
Originaltitel: Flash Boys
Fler utgåvor/delar:
Inne: 0
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Av författaren till THE BIG SHORT #1 på New York Times Bestsellerlista "Ingen skriver bättre om siffror och pengar än Michael Lewis." Jan Gradvall, DI I Flash Boys skildrar ekonomijournalisten och författaren Michael Lewis hur en liten grupp upprorsmakare på Wall Street börjar inse att den amerikanska aktiemarknaden har riggats för att gynna folk på insidan. De slår sig samman - några av dem lämnar jobb med astronomiska löner bakom sig - för att utforska, avslöja och reformera det bedrägliga sätt som Wall Street genererar pengar på genom högfrekvenshandel. Flash Boys är oumbärlig läsning för alla som är intresserade av börshandel och Wall Street. Samtidigt är det en så spännande historia, så skickligt berättad, att vem som helst kommer att få svårt att lägga boken ifrån sig. MICHAEL LEWIS är den storsäljande författaren till The Big Short, Liar's Poker, Moneyball och The Blind Side. Han bor i Berkeley i Kalifornien. "När vår tids historia ska berättas kommer det inte att finnas några mer oumbärliga dokument än Michael Lewis böcker. Flash Boys fullbordar en trilogi som kartlägger den högst mänskliga historien om de senaste 30 årens globala korrumption av finansmarknaderna, kanske vår epoks viktigaste men minst förstådda brott." The Guardian "En mycket underhållande bok, som belyser hur mycket världen har förändrats på mindre än ett decennium." Los Angeles Times "Michael Lewis är ett geni och hans bok kommer att leda till en välbehövlig granskning av högfrekvenshandeln." New York Magazine "Kommer garanterat att få blodet att koka hos många." New York Times "Fullkomligt uppslukande." New York Review of Books "Spännande som en thriller." London Review of Books.

Andra titlar av samma författare

307464
Författare Lewis, Michael

Liknande titlar

307464
Författare Lewis, Michael
258182
Författare Björkman, Anna
263731
Författare Kadhammar, Peter
305677
Författare Gelin, Martin
311650
259424
Författare Gelin, Martin
276209
Författare Bremer, Fredrika
320115
Författare Elmblad, Magnus
362862
Författare Pehrson, Lennart
333015
Författare Bergström, Lasse
369551
Författare Kjellberg, Isidor
366366
Författare Wolff, Michael
300133
Författare Bursell, Jacob
287582
Författare Lundell, Kristin
266735
Författare Pehrson, Lennart
275075
Författare Myrdal, Alva
305552
Författare Wilhelmson, Markus
263371
Författare Henriksson, Karin

Om författaren

Hittade ingen författarinformation.

Reservera en bok

Så här reserverar du:
1. Klicka på knappen Reservera, eller knappen Logga in för att reservera titeln. Om du inte redan är inloggad måste du logga in för att kunna genomföra reservationen och sedan klicka på knappen Reservera.
2. Välj vilket bibliotek du vill hämta boken på. Har du ett förvalt hämtställe behöver du inte göra ett aktivt val. Förvalt hämtställe går att välja under ”mina uppgifter”. Om du bara vill stå i kö på boken under en viss period kan du justera perioden via datumväljaren.
3. Klicka på OK. När din bok är klar att hämta får du ett meddelande via e-post, brev eller SMS

Språk