Gnisselzonen [Elektronisk resurs] : så lyckas du bli av med trötthet, värk och sömnproblem.

375027
Gnisselzonen [Elektronisk resurs] : så lyckas du bli av med trötthet, värk och sömnproblem.
Loading...
Av: Hallén Buitenhuis, Anna, 1965-
Utgivningsår: 2020.
Språk: Svenska
Medietyp: E-ljudbok
Förlag: Tukan förlag
Anmärkning:
E-ljudbok (strömmande)
Inläsare: Anna Hallén.
Omfång: 6 tim., 25 min.
Inne: 0
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Värk, trötthet, håglöshet och magproblem är typiska problem som kan vara tuffa och tärande. Läkaren hittar inget fel. Man får ingen gul lapp med sig hem, eller så får man det, men det är recept på sömnpiller, laxermedel, smärtlindring eller andra piller som dämpar symptom, men som inte löser problemet. Gnisselzonen hjälper dig att komma till rätta med de problem som sätter käppar i hjulet för din goda hälsa. Första delen av boken är indelad efter olika problemområden. Här får man lära sig om orsaker och samband direkt kopplade till olika problem. I andra delen av boken får man lära sig mer om hur kroppen fungerar ur ett näringsfysiologiskt perspektiv. Det här är en krashkurs i grundläggande näringsfysiologi som i första hand riktar sig till kvinnor 40+. Det handlar inte bara om att hitta mat som får kroppen i balans utan om livsstil i stort. Gnisselzonen är en bok för alla de som läser tidningars olika tips om vad som är bra för hälsan. Här sätts alla de tipsen i sitt sammanhang och man får den stora bilden. Man får lära sig varför alla de här tipsen faktiskt är bra och hur de fungerar. Anna Hallén är kostrådgivare och bästsäljande författare av kokböcker inom LCHF. Hon är en mycket uppskattad föreläsare, har en stor skara följare och medverkar regelbundet i tidningar om mat och hälsa. Gnisselzonen är en helt ny typ av bok för Anna och här får hon visa att hon fullt ut behärskar konsten att förklara ett så komplext ämne som näringsfysiologi på ett lättsamt, målande och fängslande sätt. [Elib].

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

266654
Författare Lundin, Else-Marie
265163
Författare Doctare, Christina
348972
Författare Borelius, Maria
380448
Författare Borelius, Maria
386295
Författare Hellénius, Mai-Lis
377018
Författare Ahlsén, Maria
311846
Författare Nordlander, Karin
268308
389424
Författare Weigl, Kerstin
376110
Författare Gartéus, Madeleine
265668
Författare Cras, Bengt-Åke
383487
Författare Spry, Victoria
389684
Författare Glass, Cathy
349835
Författare Glass, Cathy
375757
Författare Watson, Casey
330203
330297
Författare Glass, Cathy

Om författaren

Hittade ingen författarinformation.

Reservera en bok

Så här reserverar du:
1. Klicka på knappen Reservera, eller knappen Logga in för att reservera titeln. Om du inte redan är inloggad måste du logga in för att kunna genomföra reservationen och sedan klicka på knappen Reservera.
2. Välj vilket bibliotek du vill hämta boken på. Har du ett förvalt hämtställe behöver du inte göra ett aktivt val. Förvalt hämtställe går att välja under ”mina uppgifter”. Om du bara vill stå i kö på boken under en viss period kan du justera perioden via datumväljaren.
3. Klicka på OK. När din bok är klar att hämta får du ett meddelande via e-post, brev eller SMS

Språk