Att spegla sig i någon annans vatten [Elektronisk resurs].

378409
Att spegla sig i någon annans vatten [Elektronisk resurs].
Loading...
Av: Österlund, Helena
Utgivningsår: 2020.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Nirstedt/litteraturElib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Inne: 0
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Att spegla sig i någon annans vatten är en fortsättning på det skoningslösa självbiografiska projekt som Helena Österlund inledde med romanen Min sårbara kropp , 2019. En rak, detaljerad och naken skildring av att gå sönder fullständigt , skrev Jenny Aschenbrenner i SvD. Och även nu är bekännelsen, och granskningen av det egna begäret, rå och oförställd; för att förstå sig själv som sexuell varelse går Österlund in i en omfattande undersökning av myten om sirenen, och använder konstnären Sara-Vide Ericsons målningar för att komma nära sig själv. Det blir, precis som förra gången, en berättelse om ensamhet, längtan och olycklig kärlek. Helena Österlund belönades med Borås tidnings debutantpris för Ordet och Färgerna , 2010. Hennes första pjäs, Sätt kronan på mitt huvud , har nyligen spelats på scener i Stockholm. Min sårbara kropp , romanen från i fjol, finns tillgänglig i pocket./Innehållsbeskrivning från Elib.

Andra titlar av samma författare

347468
Författare Österlund, Helena

Liknande titlar

Om författaren

Österlund, Helena
Foto: Ola Erikson / Forflex

Österlund, Helena (1978 - )

Den svenska författaren Helena Österlund bodde under tonåren i Eskilstuna, gick på S:t Eskils gymnasium där hon inspirerades till att börja skriva. Hon har studerat vid universitet och högskolor, är utbildad bibliotekarie och påbörjade en forskarutbildning, som hon avbröt för att satsa på författandet. Debutboken "Ordet och färgerna" (2010), som en

Reservera en bok

Så här reserverar du:
1. Klicka på knappen Reservera, eller knappen Logga in för att reservera titeln. Om du inte redan är inloggad måste du logga in för att kunna genomföra reservationen och sedan klicka på knappen Reservera.
2. Välj vilket bibliotek du vill hämta boken på.
3. Klicka på OK. När din bok är klar att hämta får du ett meddelande via e-post, brev eller SMS

Språk

Sök vidare

Författare