Flickan i backspegeln [Elektronisk resurs].

378446
Flickan i backspegeln [Elektronisk resurs].
Loading...
Av: Dimberg, Kelsey Rae
Utgivningsår: 2020.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: ModernistaElib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Originaltitel: Girl in the rearview mirror
Inne: 0
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Vald till en av Månadens böcker i bland annat Entertainment Weekly, New York Post och USA Today! Finn Hunt vill till varje pris lämna sitt förflutna, och den hon en gång var, bakom sig. Men den förmögna familj hon börjar arbeta hos och den gassande solen i Phoenix, Arizona döljer mörka hemligheter - som samtidigt hotar att avslöja hennes egna... Flickan i backspegeln är en psykologisk thriller om privilegier och makt, familj och plikt, ambition och medskyldighet - och om det förflutnas dragningskraft på nuet. KELSEY RAE DIMBERG är en amerikansk författare, född i Seattle. Flickan i backspegeln är hennes första, hyllade spänningsroman. Hypnotiskt spännande thrillerdebut. Megan Abott En tidsenlig berättelse om hemligheter och makt. Ren modern noir. Flynn Berry, författare till Sargad/Innehållsbeskrivning från Elib.
De är en av de mest glamourösa familjerna i Phoenix, Arizona: Senatorssonen Philip Martin, hans fru Marina och deras dotter Amabel. Finn Hunt, däremot, sliter på ett dystert kontor för att betala av sina studieskulder. En dag möter Finn Hunt Philip och tackar ja till att bli familjens barnflicka. Men bakom den polerade fasaden lurar en betydligt mörkare verklighet.

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

Om författaren

Hittade ingen författarinformation.

Reservera en bok

Så här reserverar du:
1. Klicka på knappen Reservera, eller knappen Logga in för att reservera titeln. Om du inte redan är inloggad måste du logga in för att kunna genomföra reservationen och sedan klicka på knappen Reservera.
2. Välj vilket bibliotek du vill hämta boken på. Har du ett förvalt hämtställe behöver du inte göra ett aktivt val. Förvalt hämtställe går att välja under ”mina uppgifter”. Om du bara vill stå i kö på boken under en viss period kan du justera perioden via datumväljaren.
3. Klicka på OK. När din bok är klar att hämta får du ett meddelande via e-post, brev eller SMS

Språk

Sök vidare

Författare