En vuxen människas bekännelser [Elektronisk resurs] / David Wiberg.

384591
En vuxen människas bekännelser [Elektronisk resurs] / David Wiberg.
Loading...
Av: Wiberg, David
Utgivningsår: 2020.
Språk: Svenska
Medietyp: E-ljudbok
Förlag: PiratförlagetElib [distributör]
Anmärkning:
E-ljudbok (strömmande)
Titel från e-ljudbok.
Ljud
Innehållsbeskrivning
Detta är en konstruktion, från början till slut. Mitt liv rasar samman och ett liv som rasar samman har ingen struktur, ingen ordning eller konstruktion, särskilt inte en bärande sådan. Så jag konstruerar, dels mitt liv, dels själva konstruktionen. När Alice lämnade mig gjorde jag något som förändrade mitt liv fullständigt. Det hade inte behövt göra det, men det gjorde det. Egentligen har fallet pågått sedan dess, det har bara skjutits fram några år med hjälp av konstgjord andning. Jag skulle kunna berätta vad det var jag gjorde på en gång, jag avskyr att hålla och hållas på halster, men trots att jag är smärtsamt medveten om att jag skriker rakt ut i intet, låtsas jag - som så många före mig - att någon lyssnar, att jag har någon med mig på vägen. En vuxen människas bekännelser är David Wibergs första roman för vuxna. Han har tidigare givit ut två kritikerrosade ungdomsromaner./Innehållsbeskrivning från Elib.
Huvudpersonen i boken passar sina föräldrars hus i Hjärup och har ångest över att systern och hennes familj ska flytta utomlands. I ett återberättande tar han också med läsarna 15 år tillbaka i tiden och till Stockholm när hans flickvän Alice gör slut och han gör sig skyldig till en hämnd som förändrar hans liv fullständigt. Insprängt mellan nutid och dåtid finns intervjuer som huvudpersonen gör med olika personer i sitt liv./Btj.

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

304664
Författare Lönnqvist, Anna
304110
Författare King, Marika
311729
Författare Holst, Christoffer
373625
Författare Berglund, Mikael
304665
Författare Ingmarson, Theréze
286659
Författare Haag, Martina
318121
Författare Rosengren, Eva
378059
Författare Gyllander, Varg
304676
Författare Wollter, Sven
268060
Författare Sjödin, Tomas
309404
Författare Mayer, Annika
303637
Författare Roberts, Nora
378066
Författare Davidsson, Anna Suvanna
303921
Författare Sundström, Josefine
269213
Författare Dahlin, Doris
375689
Författare Morgan, Sarah
337924
Författare Larsson, Olle
337925
Författare Larsson, Olle
372745
Författare Harrison, Dick

Om författaren

Wiberg, David
Foto: Bengt Gustafsson / Forflex (2016)

Wiberg, David (1973 - )

David Wiberg är född och uppvuxen i Lund. Hans pappa var arkitekt, hans mamma konstintresserad lärare. Efter att föräldrarna skiljt sig när han var nio år bodde han med sin mamma och sina två storasystrar. David Wiberg kom själv att utbilda sig till arkitekt. Han blev även konstnär, illustratör, skådespelare, komiker och så småningom författare

Reservera en bok

Så här reserverar du:
1. Klicka på knappen Reservera, eller knappen Logga in för att reservera titeln. Om du inte redan är inloggad måste du logga in för att kunna genomföra reservationen och sedan klicka på knappen Reservera.
2. Välj vilket bibliotek du vill hämta boken på. Har du ett förvalt hämtställe behöver du inte göra ett aktivt val. Förvalt hämtställe går att välja under ”mina uppgifter”. Om du bara vill stå i kö på boken under en viss period kan du justera perioden via datumväljaren.
3. Klicka på OK. När din bok är klar att hämta får du ett meddelande via e-post, brev eller SMS

Språk

Sök vidare