Tio ekvationer som styr världen : och hur du kan använda dem till din fördel / David Sumpter ; översättning av Elisabet och Gabriel Setterborg.

384637
Tio ekvationer som styr världen : och hur du kan använda dem till din fördel / David Sumpter ; översättning av Elisabet och Gabriel Setterborg.
Loading...
Av: Sumpter, David J. T., 1973-
Utgivningsår: [2020].
Språk: Svenska
Medietyp: Bok
Förlag: Mondial
Originaltitel: The ten equations that rule the world
Omfång: 316 sidor : illustrationer ; 22 cm
Inne: 0
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Med hjälp av tio ekvationer kan du själv öka dina chanser att lyckas och förbättra din ekonomi och hälsa. Med glimten i ögat visar David Sumpter att det inte är de tekniska detaljerna som gör formlerna så framgångsrika. Det är att de erbjuder ett nytt sätt att se på gamla problem ett sätt som vem som helst kan lära sig. Även du, oavsett vilket betyg du hade i matematik.

Här finns titeln:

Loading...

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

Om författaren

Hittade ingen författarinformation.

Reservera en bok

Så här reserverar du:
1. Klicka på knappen Reservera, eller knappen Logga in för att reservera titeln. Om du inte redan är inloggad måste du logga in för att kunna genomföra reservationen och sedan klicka på knappen Reservera.
2. Välj vilket bibliotek du vill hämta boken på. Har du ett förvalt hämtställe behöver du inte göra ett aktivt val. Förvalt hämtställe går att välja under ”mina uppgifter”. Om du bara vill stå i kö på boken under en viss period kan du justera perioden via datumväljaren.
3. Klicka på OK. När din bok är klar att hämta får du ett meddelande via e-post, brev eller SMS

Språk

Sök vidare

Författare

Ämnesord