Vänner långt borta [Elektronisk resurs] : en Viktor Kärppä-deckare / Matti Rönkä ; översättning: Janina Orlov.

385878
Vänner långt borta [Elektronisk resurs] : en Viktor Kärppä-deckare / Matti Rönkä ; översättning: Janina Orlov.
Loading...
Av: Rönkä, Matti
Utgivningsår: 2021.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Word Audio PublishingElib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Originaltitel: Ystävät kaukana
Innehållsbeskrivning
Viktor Karppä har äntligen funnit lite ro i tillvaron, hans byggfirma går bra och han har nyligen blivit sambo med sin flickvän. Men en dag står hans hem i lågor och det dröjer inte länge förrän Viktor förstår att en grupp inom den ryska maffian är ute efter honom. Med hjälp av sina gamla vänner i Karelen, och de lärdomar han fick som elitsoldat i ryska armén, tar han upp kampen för att rädda sitt liv. Vänner långt borta är tredje delen i den uppskattade Helsinki noir-serie med Finlands store deckarhjälte Viktor Kärppä. En rafflande berättelse om det förflutnas ständiga närvaro. Matti Rönkäs böcker har vunnit flera fina deckarpriser. Hans Vänner långt borta erhöll den prestigefyllda Glasnyckeln, för bästa nordiska kriminalroman./Innehållsbeskrivning från Elib.

Andra titlar av samma författare

385518
Författare Rönkä, Matti
385090
Författare Rönkä, Matti

Liknande titlar

385518
Författare Rönkä, Matti
385090
Författare Rönkä, Matti

Om författaren

Rönkä, Matti
Foto: Ola Eriksson / Forflex

Rönkä, Matti (1959 - )

Den finske författaren och journalisten Matti Rönkä föddes i dåvarande Kuusjärvi – numera en del av Outokumpu – i norra Karelen, nära den ryska gränsen, och växte upp i den regionen. Som vuxen flyttade han till Helsingfors, där han studerade vid Helsingin Sanomats journalistutbildning samt tog en examen i statskunskap vid Helsingfors universitet 19

Reservera en bok

Så här reserverar du:
1. Klicka på knappen Reservera, eller knappen Logga in för att reservera titeln. Om du inte redan är inloggad måste du logga in för att kunna genomföra reservationen och sedan klicka på knappen Reservera.
2. Välj vilket bibliotek du vill hämta boken på. Har du ett förvalt hämtställe behöver du inte göra ett aktivt val. Förvalt hämtställe går att välja under ”mina uppgifter”. Om du bara vill stå i kö på boken under en viss period kan du justera perioden via datumväljaren.
3. Klicka på OK. När din bok är klar att hämta får du ett meddelande via e-post, brev eller SMS

Språk

Sök vidare