Omgiven av politik [Elektronisk resurs].

387043
Omgiven av politik [Elektronisk resurs].
Loading...
Av: , Conatus
Utgivningsår: 2021.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Förlagshuset Siljans MåsarElib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Inne: 0
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Om politik på ett nytt sätt för en ny tid. Visdomens budskap insatt i svenskt kulturellt sammanhang i form av Sveriges första andligt politiska deckare . När politiken möter visheten kan resultatet bli alldeles oväntat. Så sker i boken Omgiven av politik av pseudonymen Conatus och ges nu ut av Förlagshuset Siljans Måsar. I boken möter visheten och politiken varandra i form av två personers dialog. Metoo-rörelsen, flyktingsituationen, fred i världen och andra frågor av dagsaktuell karaktär varvas med mer existentiella teman i ett samtal som visar sig få en oväntad upplösning. En vis och en politiker Ett avsides rum i maktens korridorer. Det är snart val. En politiker behöver nya idéer och infallsvinklar för att återvinna väljarnas förtroende. Politikern har ovanligt nog inbjudit en vis person på en kopp te, som den vise gillar. De samtalar om den aktuella politiken, vilket övergår i en alltmer fördjupad och utvidgad dialog med frågor och svar om människan i politik och samhälle. Politikern - liksom läsaren - får överraskande svar som ökar förståelsen av politik och samhälle. Men vad påverkar politik, och vem är egentligen politikern?/Innehållsbeskrivning från Elib.

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

Om författaren

Hittade ingen författarinformation.

Reservera en bok

Så här reserverar du:
1. Klicka på knappen Reservera, eller knappen Logga in för att reservera titeln. Om du inte redan är inloggad måste du logga in för att kunna genomföra reservationen och sedan klicka på knappen Reservera.
2. Välj vilket bibliotek du vill hämta boken på. Har du ett förvalt hämtställe behöver du inte göra ett aktivt val. Förvalt hämtställe går att välja under ”mina uppgifter”. Om du bara vill stå i kö på boken under en viss period kan du justera perioden via datumväljaren.
3. Klicka på OK. När din bok är klar att hämta får du ett meddelande via e-post, brev eller SMS

Språk

Sök vidare

Författare