D e kroniskt [Elektronisk resurs].

484230
D e kroniskt [Elektronisk resurs].
Loading...
Av: Ringskog Ferrada-Noli, Caroline
Utgivningsår: 2022.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Natur & KulturElib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Inne: 0
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Det kan verka som att allt gått i lås. Terapin har hjälpt. Man träffar en bra man. Får barn. Man blir rik. Man blir lycklig. Först var man dålig sedan blir man bra. Jag kan beskriva livet som i Amazing Grace. Jag var tappad. Nu är jag funnen. Även om det också är sant är du kvar. Det river i mig. D e kroniskt handlar om kroppen som valuta. Om tid som går baklänges. Ungdomens idioti. Berättelsens joddlande tjatter. Kärnfamiljens dörrar. Jordplattorna som rör sig. En amputerad arm som slänger en rosa blomma i en pöl i en parallell verklighet. Att äga en pundare, men ingen annan. Palmes chilenare. Klonade uskor. Barnet som styr världen. I smyg. I korridorerna på Huddinge sjukhus, dödsljungen på Järva, knarkrondellen i Malmö skriver Caroline Ringskog Ferrada-Noli smärtans genealogi./Innehållsbeskrivning från Elib.

Andra titlar av samma författare

468550
Författare Ringskog Ferrada-Noli, Caroline
426459
Författare Ringskog Ferrada-Noli, Caroline

Liknande titlar

Om författaren

Ringskog Ferrada-Noli, Caroline
Foto: Ola Erikson / Forflex (2010)

Ringskog Ferrada-Noli, Caroline (1980 - )

Caroline Ringskog Ferrada-Noli är en svensk kulturskribent, författare och TV-producent. Hon är född och uppväxt i Stockholm och i Simrishamn. Hon bor i Stockholm och har två döttrar.

Modern Susanne Ringskog växte upp på Lidingö och fadern Marcello Ferrada de Noli kommer från Copiapó i norra Chile. De är båd

Språk