Katalogpost

Translate Translate

svenska svenska
298359
Ljudbok, CD:Andras vänner [Ljudupptagning] / Liane Moriarty ; översättare: Anna Strandberg.:p 2017. Andras vänner [Ljudupptagning] / Liane Moriarty ; översättare: Anna Strandberg.
Omslagsbild
Av: Moriarty, Liane
Språk: Svenska
Hylla: Hce/LC
Medietyp: Ljudbok, CD
Förlag: Bonnier Audio,
Anmärkning:
Ljudbok.
Inläst ur: Stockholm : Bonnier, 2017.
Inläsare: Gunilla Leining.
Omfång: 15 CD (ca 17 tim.)
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Fler utgåvor/delar:
Bok:Andras vänner:2017
E-bok:Andras vänner:2017
Innehållsbeskrivning
Sam och Clementine har det bra tillsammans: de har två små flickor, Sam har just börjat på sitt drömjobb och Clementine som är cellist förbereder sig inför en viktig audition. Clementine och Erika har varit vänner sedan de var små. När Erika nämner att de alla har blivit inbjudna på barbecue hos deras gästfria och lättsamma grannar Vid och Tiffany tackar Clementine ja på en gång. Det blir en kväll som får livet att ta en annan riktning.

Här finns titeln:

Loading...

Om författaren

com.axiell.arena.common.exceptions.HTTPCommunicationErrorException: Unable to execute GET to 'http://www.alex.se/partnerintegration/Writer/?Password=y04gx9kw1&Writer=Moriarty%2C%20Liane%20&Title=Andras%20v%C3%A4nner&LibraryCard='

Reservera Reservera

Klicka på Reservera för att ställa dig i kö på sådant som är utlånat eller för att beställa sådant som finns inne. När det du reserverat finns att låna får du en avisering via brev, e-post eller SMS.