Katalogpost

Translate Translate

svenska svenska
  • Logga in på hänglåset längst upp till höger för att ladda ner e-media.
263718
E-bok:Innan floden tar oss [Elektronisk resurs] / Helena Thorfinn.:2012. Innan floden tar oss [Elektronisk resurs] / Helena Thorfinn.
Omslagsbild
Av: Thorfinn, Helena
Språk: Svenska
Hylla: Hc/DR
Medietyp: E-bok
Förlag: Norstedt ; Elib [distributör],
Anmärkning:
E-bok (EPUB)
Titel från titelskärmbild.
Text
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Fler utgåvor/delar:
Bok:Innan floden tar oss:2012
Innehållsbeskrivning
Sofia har fått arbete som biståndschef på svenska ambassaden i Dhaka. Hennes man Janne följer med för att ta hand om hem och barn. Deras tillvaro vävs samman med några unga systrars. Flickorna har flytt till Dhaka för att undvika att giftas bort sedan deras storasyster mördats av sin man i en liten by ute på landsbygden.

Om författaren

Thorfinn, Helena
Foto: Ola Erikson / Forflex (2017)

Thorfinn, Helena (1964 - )

Helena Thorfinn föddes i Lund 1964. Innan hon debuterade som författare arbetade hon som journalist. Utbildningen till journalist gick hon på Skurups folkhögskola. Hon har arbetat både i dagspress, på SvT och TV4. Då hon länge hade intresserat sig för internationella frågor, jämställdhet och bistånd, började Helena så småningom att jobba åt SIDA, R

Reservera Reservera

Klicka på Reservera för att ställa dig i kö på sådant som är utlånat eller för att beställa sådant som finns inne. När det du reserverat finns att låna får du en avisering via brev, e-post eller SMS.