Katalogpost

Translate Translate

svenska svenska
  • Logga in på hänglåset längst upp till höger för att ladda ner e-media.
276392
E-bok:Min mormor hälsar och säger förlåt [Elektronisk resurs] / Fredrik Backman.:2013. Min mormor hälsar och säger förlåt [Elektronisk resurs] / Fredrik Backman.
Omslagsbild
Av: Backman, Fredrik
Språk: Svenska
Hylla: Hc/DR
Medietyp: E-bok
Förlag: Forum ;Elib [distributör]
Anmärkning:
E-bok (EPUB)
Elektronisk version av: Min mormor hälsar och säger förlåt / Fredrik Backman. Stockholm : Forum, 2013. ISBN 978-91-37-14055-1, 91-37-14055-8 (genererat)
Titel från titelskärmbild.
Text
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Fler utgåvor/delar:
Bok:Min mormor hälsar och säger förlåt:2013
Ljudbok, CD:Min mormor hälsar och säger förlåt:2013
Ljudbok, CD:Min mormor hälsar och säger förlåt:2013
Innehållsbeskrivning
Sjuåriga Elsa uppfattas som störig. Mormor, som är Elsas enda vän, har arbetat som kirurg men nu står hon på balkongen och skjuter på folk med paintballgevär. Mormor har också ett eget kungarike, Miamas, dit hon tar med Elsa. När mormor får veta att hon är döende, ger hon Elsa en bunt brev där hon ber sina grannar om ursäkt.

Om författaren

Backman, Fredrik
Foto: Bengt Gustafsson / Forflex

Backman, Fredrik (1981 - )

Fredrik Backman är född och bosatt i Stockholm, men växte upp i Helsingborg. Istället för att fullfölja sina studier i religionshistoria hoppade han av för att bli truckförare i grönsaksgrossisthandeln. Fick nog efter ett antal år och blev antagen som krönikör på Xtra Helsingborg. Han har också arbetat på Moore Magazsine och därefter varit krönikör

Reservera Reservera

Klicka på Reservera för att ställa dig i kö på sådant som är utlånat eller för att beställa sådant som finns inne. När det du reserverat finns att låna får du en avisering via brev, e-post eller SMS.