Katalogpost

Translate Translate

svenska svenska
  • Logga in på hänglåset längst upp till höger för att ladda ner e-media.
293120
E-bok:Världens vackraste man [Elektronisk resurs] / Lena Ackebo.:2016. Världens vackraste man [Elektronisk resurs] / Lena Ackebo.
Omslagsbild
Av: Ackebo, Lena
Språk: Svenska
Hylla: Hc/DR
Medietyp: E-bok
Förlag: NoK : Elib [distributör],
Anmärkning:
E-bok.
Fortsättes av: Kära Barbro.
Elektronisk version av: Världens vackraste man / Lena Ackebo. 1. utg. Stockholm : NoK, 2016. ISBN 978-91-27-14863-5, 91-27-14863-7 (genererat)
Titel från e-bok.
Text
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Fler utgåvor/delar:
Bok:Världens vackraste man:2016
Ljudbok, CD:Världens vackraste man:2016
Innehållsbeskrivning
Mona, pensionerad lärare, och hemmafrun Barbro är systrar. De har inte mycket gemensamt; Mona är präglad av mörka minnen medan Barbro håller fast vid bilden av en lycklig barndom. De få gånger de träffas slutar nästan alltid i gräl och tårar. På Barbros initiativ åker de på en charterresa till Mallorca för att lära känna varandra bättre. Men mellan dem kommer en ytterst charmerande engelsman och sedan är inte mycket sig likt i systrarnas liv.

Om författaren

Ackebo, Lena

Ackebo, Lena (1950 - )

Lena Ackebo föddes i Luleå, men är sedan många år bosatt i Stockholm. Efter en fil.kand. i ekonomi och några års jobb med bokföring för bland annat Röda Korset, sadlade hon om och började på en konstskola utanför Stockholm. Hon debuterade som serieskapare 1984 i tidningen Galago, som hon senare varit redaktör för. Hon har under en längre period pub

Reservera Reservera

Klicka på Reservera för att ställa dig i kö på sådant som är utlånat eller för att beställa sådant som finns inne. När det du reserverat finns att låna får du en avisering via brev, e-post eller SMS.