Katalogpost

Translate Translate

svenska svenska
  • Logga in på hänglåset längst upp till höger för att ladda ner e-media.
312151
E-bok:Hjärtslaget i Rosengädda [Elektronisk resurs] : roman / Emma Hamberg.:2017. Hjärtslaget i Rosengädda [Elektronisk resurs] : roman / Emma Hamberg.
Omslagsbild
Av: Hamberg, Emma
Språk: Svenska
Hylla: Hc/DR
Medietyp: E-bok
Förlag: Piratförlaget : Elib [distributör],
Anmärkning:
Angående författarens härmed sammanhängande verk se: Rosengädda nästa!.
E-bok.
Tryckt utgåva: ISBN 978-91-642-0501-8.
Titel från e-bok.
Text
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Fler utgåvor/delar:
Bok:Hjärtslaget i Rosengädda:2017
E-ljudbok:Hjärtslaget i Rosengädda:2017
Innehållsbeskrivning
Den fjärde boken om byn Rosengädda. När Farbod öppnar en läkarstation i byn blir det början på något nytt. Handelsboden renoveras, en förskola startas och plötsligt är det fler som gifter sig än begravs i Rosengädda. Men Tessan känner sig övergiven och hennes restaurang är tillfälligt stängd efter att det regnat in vatten. Det är inte förrän Tessan hittar ett alltför välbekant namn i en restaurangguide som hon får något nytt att tänka på.

Om författaren

Hamberg, Emma
Foto: Ola Erikson / Forflex

Hamberg, Emma (1971 - )

Emma Hamberg föddes i Vånga i Östergötland och växte upp som ensambarn med sina föräldrar i Öxnered utanför Vänersborg. Under hennes första levnadsår bodde familjen i kollektiv. Pappan arbetade som hälsovårdsinspektör, mamman var bildlärare. Vid 16 års ålder flyttade Emma hemifrån för att gå bild- och fotogymnasiet i Lidköping. Större delen av sitt

Reservera Reservera

Klicka på Reservera för att ställa dig i kö på sådant som är utlånat eller för att beställa sådant som finns inne. När det du reserverat finns att låna får du en avisering via brev, e-post eller SMS.