Katalogpost

Translate Translate

svenska svenska
  • Logga in på hänglåset längst upp till höger för att ladda ner e-media.
312311
E-bok:Dubbla slag [Elektronisk resurs] / Malin Persson Giolito.:2017.:[Ny utg.]. Dubbla slag [Elektronisk resurs] / Malin Persson Giolito.
Omslagsbild
Av: Persson Giolito, Malin
Språk: Svenska
Hylla: Hc/DR
Medietyp: E-bok
Upplaga: [Ny utg.].
Förlag: W&W : Elib [distributör],
Anmärkning:
E-bok.
Tryckt utgåva: ISBN 978-91-86067-38-0.
Titel från e-bok.
Text
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Fler utgåvor/delar:
Bok:Dubbla slag:2008
Ljudbok, CD:Dubbla slag:2008:1. uppl.
Ljudbok, MP3:Dubbla slag:2008
E-ljudbok:Dubbla slag:2008
Innehållsbeskrivning
Det fanns en tid då Hanna inte behövde anstränga sig, när hon var en ung lovande advokat. Drömjobbet fick hon utan att ens söka det och karriären gick som på räls. Men det tog slut, någonstans i samband med att hon blev gravid. Plötsligt behandlas hon annorlunda på kontoret och stämningen blir allt mer rå och hånfull. Successivt utmanövreras från arbetsplatsen, trots att hom gör allt för att hålla sig kvar. Hemma har hon en familj som kräver hennes uppmärksamhet och mitt i allt sker ett mystiskt dödsfall. Dubbla slag är en smart och välskriven roman om juristen Hanna som försöker kombinera det hårda arbetet på advokatbyrån med familjelivet./Innehållsbeskrivning från Elib.

Om författaren

Persson Giolito, Malin
Foto: Ola Erikson / Forflex (2016)

Persson Giolito, Malin (1969 - )

På den tiden Malin Persson Giolito bara hette Persson i efternamn, växte hon upp i Djursholm. Hennes mamma, som var den som hade absolut störst andel i hennes uppfostran, var sjuksköterska. Pappan var den inte helt obekante Leif G.W. Persson. Det kan möjligen ha bidragit till att Malin Persson satsade på juridikutbildningen vid Uppsala universitet.

Reservera Reservera

Klicka på Reservera för att ställa dig i kö på sådant som är utlånat eller för att beställa sådant som finns inne. När det du reserverat finns att låna får du en avisering via brev, e-post eller SMS.