Katalogpost

Translate Translate

svenska svenska
  • Logga in på hänglåset längst upp till höger för att ladda ner e-media.
314108
E-bok:Omgiven av psykopater [Elektronisk resurs] : så undviker du att bli utnyttjad av andra : [100 procents skydd mot manipulation] / Thomas Erikson.:2017. Omgiven av psykopater [Elektronisk resurs] : så undviker du att bli utnyttjad av andra : [100 procents skydd mot manipulation] / Thomas Erikson.
Omslagsbild
Av: Erikson, Thomas
Språk: Svenska
Hylla: Dokb/DR
Medietyp: E-bok
Förlag: Forum : Elib [distributör],
Anmärkning:
E-bok.
Tryckt utgåva: ISBN 978-91-37-15047-5.
Titel från e-bok.
Text
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Fler utgåvor/delar:
Bok:Omgiven av psykopater:2017
Innehållsbeskrivning
I boken visas hur en psykopat använder sig av våra svagheter för att kunna utnyttja oss. Genom att bli medvetna om hur vi själva fungerar, kan vi se igenom och stå emot psykopatens avancerade manipulation. Vissa människor har en personlighet som är exceptionellt manipulativ. De kan övertyga vem som helst om vad som helst. De tycker om att kontrollera andra. Och de drar sig inte för att ljuga och förvränga sanningen för att komma dit de vill.

Om författaren

Hittade ingen författarinformation.

Reservera Reservera

Klicka på Reservera för att ställa dig i kö på sådant som är utlånat eller för att beställa sådant som finns inne. När det du reserverat finns att låna får du en avisering via brev, e-post eller SMS.